Ο Φώτης Σεργουλόπουλοςσε συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Πιατά στην εκπομπή που παρουσιάζει με τίτλο «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ, θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο σχετικά με την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο.

Από την πλευρά του, ο Μάρκος Σεφερλής δεν άφησε αναπάντητα όσα ειπώθηκαν για την τελευταία σατιρική του παράσταση.

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που έχει εκφραστεί αρκετές φορές αρνητικά για το χιούμορ και την ποιότητα των επιθεωρήσεων του Μάρκου Σεφερλή, στάθηκε σε εκείνα που δεν του άρεσαν, λέγοντας: «Είναι μεγάλη διαφορά αυτό που λες: ότι σατίριζες ανθρώπους, πολιτικούς και το χαιρόντουσαν και σου έδιναν βραβεία, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διάθεση κάποιων ανθρώπων που σατιρίζουν κάποιες ομάδες άλλων ανθρώπων και (σ.σ. εκείνοι) στενοχωριούνται».

«Οι άνθρωποι επί σκηνής δεν το καταλαβαίνουν πως στενοχωριούνται και συνεχίζουν να το κάνουν με έναν τρόπο λίγο επιθετικό. Επειδή έχεις παίξει στο Δελφινάριο και δεν είναι μία αρένα, ένα Κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους…».

Ο Μάρκος Σεφερλής «σήκωσε το γάντι» και με μια ανάρτησή του στο Instagram απασφάλισε κατά του γνωστού παρουσιαστή και απάντησε στη σκληρή κριτική λέγοντας στον Φώτη Σεργουλόπουλο να… κάνει τη δουλίτσα του, για να κάνει και εκείνος τη δική του.

«Φώτη μου, και τα πλατό της κρατικής τηλεόρασης, που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο, δεν είναι αρένα, για να μπορείς εσύ να κατασπαράζεις συναδέλφους σου, θεατρικές παραστάσεις αλλά και το κοινό, που βλέπει αυτές τις παραστάσεις, επειδή δε συμφωνούν με την άποψή σου».

«Το Δελφινάριο είναι θέατρο και κάνει σάτιρα. Αυτή τη σάτιρα που έρχονται κάθε χρόνο χιλιάδες θεατές, τη βλέπουν και γελάνε με την ψυχή τους. Και επειδή είσαι και ηθοποιός, ξέρεις πώς γίνεται η σάτιρα από αρχαιοτάτων χρόνων. Γι’ αυτό κάνε εσύ τη δουλίτσα σου, να κάνω κι εγώ τη δική μου δουλειά, που κάνω με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Την οποία, βέβαια, ποτέ δεν έχεις δει, αλλά παρ’ όλα αυτά έχεις άποψη. Τα συμπεράσματα δικά σας», κατέληξε.