Ο Τζο Μανγκανιέλο έχει αφήσει στο παρελθόν τη Σοφία Βεργκάρα και πλέον βρίσκεται σε σχέση με την ηθοποιό Κέιτλιν Ο’ Κόνορ, με την οποία συγκατοικεί.

Ο 47χρονος ηθοποιός πήγε στο ετήσιο φεστιβάλ τρόμου «Halloween Horror Nights» των «Universal Studios» και στο πλευρό του ήταν η 34χρονη αγαπημένη του.

Θυμίζουμε ότι ο γάμος της Σοφίας Βεργκάρα και του Τζο Μανγκανιέλο έγινε τον Νοέμβριο του 2015. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το καλοκαίρι του 2023, λέγοντας: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπάμε και νοιάζονται πολύ ο ένας τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής».

Στις αρχές του καλοκαιριού, ο Τζο Μανγκανιέλο αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Σοφίας Βεργκάρα ότι χώρισαν λόγω της διαφωνία τους για την απόκτηση παιδιών.«Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος – ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να είμαι μια γριά μαμά. Αισθάνομαι ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό. Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι για μένα πια. Έκανα έναν γιο στα 19 μου, ο οποίος είναι τώρα 32 ετών, και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα», είπε η Σοφία Βεργκάρα στην «El País» τον περασμένο Ιανουάριο με τον Τζο Μαγκανιέλο να το αρνείται κατηγορηματικά.