Τα γενέθλιά της είχε στις 10 Ιουλίου η Σοφία Βεργκάρα. Μάλιστα, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από την ξεχωριστή ημέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να τα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πάρτι των γενεθλίων της. «Σας ευχαριστώ όλους για τα ευτυχισμένα μου γενέθλια», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η διάσημη ηθοποιός.

Η Σοφία Βεργκάρα γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της μαζί με καλούς της φίλους και τον 32χρονο γιο της, Μανόλο. Καλεσμένη στο πάρτι ήταν και η Χάιντι Κλουμ, με την οποία συμμετέχουν μαζί στην κριτική επιτροπή του σόου «America’s Got Talent».

Η Χάιντι Κλουμ σημείωσε στο Instagram για τη Σοφία Βεργκάρα: «Χαρούμενα γενέθλια, όμορφη, έξυπνη και το πιο σημαντικό, αστεία. Σε αγαπώ τόσο πολύ».

Ο γιος της, Μανόλο, είναι καρπός του έρωτά της με τον πρώτο της σύζυγο Τζο Γκονζάλεζ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1991 μέχρι το 1993. Η διάσημη ηθοποιός, Σοφία Βεγκάρα, τον απέκτησε σε ηλικία 19 ετών.

Η Σοφία Βεργκάρα ερωτεύτηκε τον πατέρα του Μανόλο στο σχολείο και τον παντρεύτηκε το 1991. Το 1993 χώρισαν κι εκείνη ανέλαβε να μεγαλώσει τον γιο της. Η ίδια έχει σημειώσει σε συνέντευξή της: «Ήμουν πολύ νέα όταν χώρισα με τον πατέρα του, οπότε τον μεγάλωσα θέτοντας το καλύτερο παράδειγμα για εκείνον και δίνοντάς του ότι καλύτερο μπορούσα. Όταν οι άνθρωποι μου κάνουν κομπλιμέντα για το πόσο καλούς τρόπους έχει, πόσο γοητευτικός και αστείος είναι, όλα αυτά κάνουν τις θυσίες μου να αξίζουν».