Ο Τζο Μανγκανιέλο θέλησε να ξεκαθαρίσει σε συνέντευξή της στο« Men’s Journal» ότι δεν χώρισε με τη Σοφία Βεργκάρα επειδή εκείνος ήθελε παιδιά, ενώ εκείνη όχι.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος διευθέτησε το διαζύγιό του με τη Σοφία Βεργκάρα τον Φεβρουάριο, αρνήθηκε τον ισχυρισμό της ηθοποιού ότι χώρισαν λόγω της διαφωνία τους για την απόκτηση παιδιών.

«Έχουν ειπωθεί πολλά στον Τύπο σχετικά με το ότι θέλω οικογένεια. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια.[Αυτός] δεν ήταν ο λόγος που αναπόφευκτα όλα τελείωσαν. Είναι επειδή δύο άνθρωποι απομακρύνθηκαν και μερικές φορές συμβαίνει αυτό» δήλωσε ο Τζο Μανγκανιέλο στη συνέντευξή του.

Τον Ιανουάριο, η Σοφία Βεργκάρα ισχυρίστηκε στην «El País» ότι εκείνη και ο Τζο Μανγκανιέλο χώρισαν επειδή εκείνη δεν ήθελε να κάνει άλλο παιδί. «Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος – ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να είμαι μια γριά μαμά. Αισθάνομαι ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό. Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι για μένα πια. Έκανα έναν γιο στα 19 μου, ο οποίος είναι τώρα 32 ετών, και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα», είπε η Σοφία Βεργκάρα.

Ο Τζο Μανγκανιέλο είναι απογοητευμένος με τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του. «Με παρουσιάζουν σαν να είχα κάποιου είδους κρίση μέσης ηλικίας. Ότι έδωσα ένα τελεσίγραφο τύπου “κάνε αυτό το δυνητικά ανθυγιεινό πράγμα στο σώμα σου, αλλιώς φεύγω”. Ποτέ δεν ήμουν τέτοιος», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό, αρνούμενος τους ισχυρισμούς της Βεργκάρα.

Η σχέση της Σοφίας Βεργκάρα και του Τζο Μαντζανιέλο ξεκίνησε το 2014, μετά τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία Νικ Λοέμπ, με τον οποίον ήταν αρραβωνιασμένη. Έξι μήνες αργότερα η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μαντζανιέλο αρραβωνιάστηκαν, όταν εκείνη ήταν 51 ετών και εκείνος 46. Ο γάμος τους έγινε στις 22 Νοεμβρίου 2015. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το καλοκαίρι του 2023, λέγοντας: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπάμε και νοιάζονται πολύ ο ένας τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής».