Ο πρίγκιπας Χάρι και ο αδελφός του, Ουίλιαμ, παρευρέθηκαν στην κηδεία του θείου τους, του Λόρδου Φέλοους, αλλά όπως αναφέρει δημοσίευμα του People, δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα.

Ο λόρδος Ρόμπερτ Φέλοους ήταν παντρεμένος με την λαίδη Τζέιν Σπένσερ, τη μεγαλύτερη αδελφή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πέθανε από άγνωστη αιτία στις 29 Ιουλίου και κηδεύτηκε την Τετάρτη, 28 Αυγούστου, στην πόλη Σνέτισχαμ στην κομητεία Νόρφολκ. «Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι ήταν και οι δύο εκεί, αλλά δεν τους είδαμε ποτέ να μιλούν μεταξύ τους και κρατούσαν αποστάσεις» δήλωσε ένας κάτοικος του Νόρφολκ στη «The Sun».

Παρά τις ελπίδες για αποκατάσταση των σχέσεων των δύο αδελφών, οι παρευρισκόμενοι είπαν ότι τα δύο αδέλφια που βρίσκονται σε «πόλεμο» κράτησαν αποστάσεις, δεν μίλησαν καθόλου και κάθισαν χωριστά στο πίσω μέρος της εκκλησίας.

Δημοσιεύματα πάντως ανέφεραν ότι ο δούκας του Σάσεξ δεν θα ταξίδευε στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία του θείου του λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά του. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι άλλαξε γνώμη και τελικά εμφανίστηκε στην κηδεία προς έκπληξη πολλών. Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση των δύο αδελφών μετά τη στέψη του πατέρα τους, βασιλιά Καρόλου, τον Μάιο του 2023. Η ρήξη τους ξεκίνησε το 2016 όταν ο Ουίλιαμ εξέφρασε τις ανησυχίες του για το πόσο γρήγορα προχωρούσε ο Χάρι τη σχέση του με τη Mέγκαν Μαρκλ.