Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στη Μεσσηνία για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο που παντρεύεται την 1η του Σεπτέμβρη την επί 10 ετών σύντροφό του, Μαράια, στο πολυτελές ξενοδοχείο «Costa Navarino».

Η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας είναι αυξημένη κίνηση λόγω της προσέλευσης των προσκεκλημένων του ζευγαριού. Από χθες, 29 Αυγούστου, έχουν ξεκινήσει να καταφθάνουν οι προσκεκλημένοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, της ομάδας που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οι οποίοι ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ.

Καλεσμένοι στον γάμο είναι επίσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του, Μαρέβα, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γούιλιαμς καθώς και συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα μπορεί να παρευρεθεί στον λαμπερό γάμο λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το τριήμερο γλέντι με 200 καλεσμένους ξεκινά σήμερα, 30 Αυγούστου, με ένα pre wedding party στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου όλοι θα φορούν λευκά ρούχα. Τη δεύτερη μέρα θα σημειωθούν εκδηλώσεις με σήμα κατατεθέν και κύριο χαρακτηριστικό τη νιγηριανή κουλτούρα. Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες, η μέλλουσα σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, πραγματοποίησε το bachelorette πάρτι της στη Μύκονο.