Η Cardi B έδωσε μια σκληρή απάντηση σε όσα άτομα υποστηρίζουν ότι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως είναι έγκυος, ώστε να προχωρήσει σε λεύκανση δέρματος.

«Λευκαίνει ενώ είναι έγκυος; Γιατί είστε όλοι τόσο ηλίθιοι;», έγραψε στα social media, απαντώντας στη δημοσίευση ενός χρήστη, που αναπαρήγαγε τον παραπάνω ισχυρισμό.

«Είμαι έγκυος είμαι ελαφρώς αναιμική, αυτό το μωρό απορροφά όλη την ενέργεια από το σώμα μου σε σημείο που είμαι χλωμή, τα μάτια μου είναι βυθισμένα, οι φλέβες μου πράσινες, δεν μπορώ να μαυρίσω κάτω από τον ήλιο γιατί ζεσταίνομαι πολύ γρήγορα και ζαλίζομαι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, η αναιμία είναι ανεπάρκεια σιδήρου που οδηγεί σε χαμηλό αριθμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι σύνηθες φαινόμενο.

Επίσης, το δημοσίευμα σημείωσε ότι η Cardi B δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει επιπλοκές κατά την τρίτη εγκυμοσύνη της.

Πριν λίγο καιρό, ανέφερε πως είχε ένα φρικιαστικό ατύχημα, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί επειγόντως σε νοσοκομείο. Χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες για το περιστατικό, ανέφερε ότι θα μπορούσε να αποβάλει, προσθέτοντας ότι έλαβε μορφίνη, ώστε να ξεπεράσει τους πόνους.