Για τις γυναίκες μίλησε ο γοητευτικός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης εξηγώντας γιατί είναι μόνος του αυτή την περίοδο και γιατί δεν είναι έτοιμος για οικογένεια.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό People, ο πρώην παίκτης του «Just the two of us» είπε ότι στη συγκεκριμένη φάση δεν θα ήθελε με τίποτα οικογένεια: «Δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ, τουλάχιστον στη φάση που είμαι τώρα. Εξάλλου, το να κάνει κάποιος οικογένεια είναι ένα λαχείο. Ή θα σου κάτσει ή θα χάσεις».

Στην ερώτηση αν είναι μόνος του απάντησε: «Είμαι ολομόναχος! Έχω βρει την ησυχία μου. Δεν μπορώ τις γκρίνιες, τις φασαρίες, τις υστερίες και τους καβγάδες».

Ο Χρήστος παραδέχτηκε ότι είναι ιδιότροπος ότι θέλει απόλυτη ησυχία και ότι για να μπει σε μια σχέση πρέπει να του κάνει κλικ. Πράγμα που ακόμα δεν του έχει συμβεί.

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι έχει φάει πολλές χυλόπιτες, δεν ξέρει αν τον έχουν απατήσει αλλά για τον εαυτό του είπε ότι όταν έχει μια σχέση παραμένει μονογαμικός. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει σχέση ακόμα και με θαυμάστρια του.