Η Έλενα Τσαγκρινού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Dj Stephan. H γνωστή τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο μωρό και ανέβασε σχετική φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram.

Η ευτυχισμένη μητέρα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο, όπου βλέπουμε το πόδι του νεογέννητου γιου της. «Ήρθες!» σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας και δέχτηκε πολλές ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, ο γιος της θα πάρει το όνομα Ηρακλής.

«Είναι αγοράκι, ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα έχω αγόρι. Ό,τι και να ερχόταν δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά αγορομάνα δεν με περίμενα. Ο Κώστας αρχικά (Dj Stephan) σκεφτόταν κοριτσάκι. Θα τον ονομάσουμε Ηρακλή. Μέχρι να καταφέρουμε να έρθει το μωράκι στην κοιλίτσα μου, δεν πιστεύαμε πως μπορούμε να κάνουμε παιδί. Μετά από μια αποβολή μπορείς να απογοητευτείς τόσο πολύ που νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί. Όμως δεν είναι αλήθεια αυτό. Μετά τον πέμπτο μήνα ξεκινήσαμε να μιλάμε για την εγκυμοσύνη μου. Έγινε πρόταση γάμου και θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Περιμένουμε να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Δεν έχω ψάξει νυφικό, τώρα με νοιάζει μόνο το μωρό», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Έλενα Τσαγκρινού στην κάμερα του «Ι Love Σου Κου».