Η Έλενα Τσαγκρινού με ανάρτησή της στο Instagram εξήγησε στους ακολούθους της για ποιο λόγο δεν απαντάει στα μηνύματα που της στέλνουν και εξήγησε γιατί έχει… χαθεί από τα social media και υποσχέθηκε ότι μετά τη γέννα θα «δώσει κι άλλο πόνο»΄.

Αναλυτικά όσα είπε η νεαρή τραγουδίστρια και μέλλουσα μαμά:

«Από μέρα σε μέρα περιμένω να γεννήσω. Έχω χαθεί, παιδιά, γιατί προσπαθώ να ξεκουραστώ. Θα έρθουν δύσκολες μέρες, μόλις γεννήσω θα έχουμε τον θηλασμό και τα λοιπά. Τα βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, γιατί έχω ανυπομονησία, με κλοτσάει πάρα πολύ το μωρό αριστερά-δεξιά, έχω συχνοουρία και είμαι συνέχεια με πόνους στην κοιλιά, η οποία έχει γίνει τεράστια», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

«Δεν σας έχω βγάλει φωτογραφίες και βίντεο ακόμα, το ξέρω. Όλοι ρωτάτε: πού έχει πάει, ξαφνικά εξαφανίστηκε στον ένατο μήνα; Όμως προετοιμάζομαι, γιατί πραγματικά μέρα με τη μέρα μου δείχνει ότι θα πάω να γεννήσω», εξηγεί στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Έχω πολύ μεγάλη ανυπομονησία. Δεν ξυπνάω και καλά, γιατί δεν κοιμάμαι καλά. Δεν μπαίνω στο κινητό, δεν διαβάζω τα μηνύματα αλλά σας έβγαλα ένα ωραίο τραγουδάκι, χαλαρά για αυτή την περίοδο. Μετά τη γέννα θα δώσουμε περισσότερο πόνο», καταλήγει στο μήνυμά της η Έλενα Τσαγκρινού.