Η Χρύσα Κατσαρίνη μίλησε στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

Ωστόσο κάποια από τα λόγια της παρερμηνεύθηκαν καθώς συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Για την δική μου εμπειρία μπορώ να σου μιλήσω μόνο. Δεν το έβλεπα έτσι όχι. Οι τοξικοί άνθρωποι κάνουν καταπληκτικό σεξ, δεν ξέρω αν το ξέρετε, τους έχω κράξει πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς κάνουν πολύ καλό σεξ και είναι σίγουρο ότι το ξέρουν. Είναι η υπερδύναμή τους. Εγώ τα διαχώριζα. Τον αγαπούσα ως άνθρωπο πάρα πολύ, γι’ αυτό και έζησα ό,τι έζησα μαζί του και έμεινα όσο έμεινα. Προσπαθούσα να κλείνω το κομμάτι της κακοποίησης και να λέω “τώρα πέρασε, δεν θα ξαναγίνει ποτέ, τώρα αγαπιόμαστε, είμαστε καλά”, οπότε κάπως τα διαχώριζα στο μυαλό μου. Πέρασε το δύσκολο. Το ερωτικό κομμάτι σίγουρα μπορεί να θολώσει την κρίση. Αλλά αυτό συμβαίνει σε όλες τις σχέσεις όχι μόνο στις κακοποιητικές. Ακόμα και αν έχεις μικρά προβλήματα σε μια σχέση κάπως τα θάβεις κάτω από το χαλί και το χαλί είναι το σεξ. Λες “εντάξει γιατί να συζητήσουμε ενώ μπορούμε να κάνουμε σεξ”. Εγώ δεν το έβλεπα έτσι καθόλου. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να μείνω κιόλας, ούτε να κάνω σεξ. Για μένα ήταν ένα κομμάτι τελείως “τελείωσε αυτό τώρα δεν θα ξαναγίνει ποτέ αυτό που συνέβη για 6 ώρες συνεχόμενα, πάμε να κάνουμε σεξ γιατί είμαστε καλά”. Έκανα σεξ γιατί ένιωθα ότι ήμασταν καλά».

Έτσι, η η δημοφιλής stand-up comedian, μετά από δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε όσα είπε θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν κακοποιήθηκε σωματικά από τον πρώην σύντροφό της αλλά αναφερόταν σε καυγά μεγάλης διάρκειας.

Συγκεκριμένα διευκρινίζει σε ανάρτησή της πως: «Σε καμία φάση της συνέντευξης δεν είπα πως κακοποιήθηκα σωματικά από τον τότε σύντροφό μου. Επειδή ακριβώς αφήνεται να εννοηθεί, είπα να το ξεκαθαρίσω. Συγκεκριμένα αναφερόμουν σε ένα καβγά μεγάλης διάρκειας. Για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα ας μην χρησιμοποιούμε clickbait τίτλους».