Σε συνέντευξή της η Βίκυ Καγιά ομολόγησε αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει, αλλά κανείς δεν παραδέχεται ανοιχτά… ότι δηλαδή στις φωτογραφήσεις πέφτει τρελό ρετουσάρισμα! «Θα δείχνω στα εγγόνια μου τις φωτογραφίες από το μόντελινγκ, που ήμουν θεά με το τέλειο ρετούς και τα τέλεια ρούχα και θα τους λέω “να, καλέ, η γιαγιά σας, μη με βλέπετε έτσι, εγώ κάποτε ήμουν…» δήλωσε το μοντέλο-παρουσιάστρια στο περιοδικό «Ok».

Εξομολογήθηκε ακόμη πως έχει φτάσει πολλές φορές στο μηδέν και ότι τώρα νιώθει ήσυχη με τα επαγγελματικά της. Μιλώντας για τις ανασφάλειές της στην δουλειά είπε: «Έχω φτάσει πολλές φορές στο μηδέν και έχω ανέβει βήμα-βήμα. Εκεί που νομίζεις ότι η καριέρα σου έφτιαξε, σε ρίχνουν ξανά κάτω. Εκεί που νομίζεις ότι δεν έχεις μέλλον, παρουσιάζεται η μεγάλη ευκαιρία».

Χαρακτηρίζοντας το «Next Top Model» ως «ωραία κορύφωση», η Βίκυ επισήμανε πως «ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα και δημοκρατικά». Αποκάλυψε ακόμη ότι δεν έχει δεχθεί πρόταση για πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 ενώ δεν ξέρει αν θα επέστρεφε στην πρωινή ζώνη ξανά.

Για το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μαμά η γλυκιά Βίκυ είπε πως το ιδανικό για εκείνη θα ήταν να αποκτήσει τρία παιδιά. Στην καθημερινότητά της είναι πολύ τρυφερή και γλυκιά με το σύζυγο και τους φίλους της, ευαίσθητη και δοτική, φοράει συνέχεια φόρμες και κάνει δουλειές στο σπίτι εκτός από σιδέρωμα.

«Όταν χρειαστεί, όλα τα κάνω. Και τα σκουπίδια κατεβάζω, δεν είναι τίποτα κακό», προσθέτει και παραδέχεται πως έχει τόση μανία με την καθαριότητα που έχει… δασκαλέψει την κοπέλα που της καθαρίζει το σπίτι για το πώς πρέπει να γίνονται οι δουλειές. «Δεν νιώθω καθόλου σταρ! Δεν ξέρω αν ένιωσα και ποτέ μου» καταλήγει το μοντέλο και εξομολογείται πως θα ήθελε να παραμείνει στην τηλεόραση κάνοντας όμως πράγματα που της ταιριάζουν.