Για πρώτη φορά στην ιστορία των τελικών του «Κόπα Αμέρικα» το ημίχρονο είχε μουσικό σόου με την Σακίρα να είναι άκρως εντυπωσιακή πάνω στη σκηνή.

Η Κολομβιανή σούπερ σταρ είναι γνωστή για τις εμφανίσεις της σε μεγάλα παγκόσμια γεγονότα, όπως το «Super Bowl» και τρία Παγκόσμια Κύπελλα και εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά τους 65.000 θεατές με ένα μίγμα από τις χορευτικές της ικανότητες και τις νέες επιτυχίες της.

Παρόλο που το παιχνίδι ξεκίνησε μετά από μιάμιση ώρα καθυστέρηση λόγω των επεισοδίων που δημιούργησαν οι οπαδοί έξω από το γήπεδο, καθώς πολλοί προσπάθησαν να μπουν στο «Hard Rock Stadium» χωρίς εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, η Σακίρα παρουσίασε όλο το μουσικό πρόγραμμά της τραγουδώντας φυσικά το «Puntería» που αποτελεί το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης.

Σημειώνεται ότι η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και η Κολομβία του Χάμες Ροντρίγκες αναμετρήθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/7) στο «Hard Rock Stadium» του Μαϊάμι, με την Αργεντινή να κατακτά τον 16ο τίτλο της, κερδίζοντας την Κολομβία με 1-0 χάρη σε ένα γκολ στην παράταση με ήρωα τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Σακίρα

Η Σακίρα, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, θα πληρωθεί για το πεντάλεπτο σόου που έδωσε με το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σακίρα