Η Σακίρα θα εμφανιστεί στον τελικό του Κόπα Αμέρικα την Κυριακή 14 Ιουλίου, μεταξύ της Αργεντινής και του νικητή της αναμέτρησης Ουρουγουάη και Κολομβία.

Θα είναι η πρώτη φορά που η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στον παλαιότερο εθνικό ποδοσφαιρικό διαγωνισμό. Η καλλιτέχνης θα τραγουδήσει κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα, που έχει προγραμματιστεί για τις 8 μ.μ. ώρα Ανατολικής Ακτής στο Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι, όπου αναμένεται να παραβρεθούν περίπου 54.000 άτομα.

Ο πρόεδρος της Conmebol ,Αλεχάντρο Ντομίνγκες δήλωσε: «Η Σακίρα είναι μια εξαιρετική Νοτιοαμερικανίδα σταρ που έχει εντυπωσιάσει ολόκληρο τον κόσμο. Τα τραγούδια της ακούγονται και χορεύονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μετατρέποντας την τέχνη της σε παγκόσμιο φαινόμενο που διασχίζει σύνορα και απολαμβάνετε από εκατομμύρια ανθρώπους. Είμαστε βέβαιοι ότι η εμφάνισή της στο Copa América USA 2024 θα ενισχύσει το μήνυμα του υγιούς πάθους και ενότητας μέσω του αθλητισμού».

Το επιτυχημένο τραγούδι της Puntería με τη συμμετοχή της Cardi B είναι το επίσημο τραγούδι της κάλυψης του Copa América CONMEBOL 2024.

Ο ποδοσφαιρικός θεσμός διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες με τη συμμετοχή 16 ομάδων από τις CONMEBOL και CONCACAF, το τουρνουά ξεκίνησε στις 20 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 14 Ιουλίου.

Η Κολομβιανή σούπερ σταρ είναι γνωστή για τις εμφανίσεις της σε μεγάλα παγκόσμια γεγονότα όπως το Super Bowl και τρία Παγκόσμια Κύπελλα κι είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει με ένα μίγμα από τις χορευτικές της ικανότητες και τις νέες επιτυχίες της.