Η Τάμτα δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTοk για να απαντήσει σε ένα σχόλιο που δέχτηκε για τα φρύδια της. Η τραγουδίστρια σημείωσε: «Έχετε λυσσάξει με τα φρύδια μου. Επέστρεψαν προσωρινά. Ντάξει; Τι γλυκιά ε; Ενώ χωρίς φρύδι τρομάζω τον κόσμο».

H τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει πριν από λίγο καιρό ένα βίντεο στο TikTok όπου τα φρύδια της ήταν σχεδόν αόρατα με έναν χρήστη να ρωτά: «Δεν έχει φρύδια;». H Tάμτα λοιπόν αποφάσισε να απαντήσει στο συγκεκριμένο σχόλιο με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

@tamtaofficial

Replying to @user4298316658192 it’s never that serious 👹 #fyp #greektiktok #fypシ

♬ original sound – TamtaOfficial

Η Τάμτα σίγουρα αποτελεί μια από τις παρουσίες της ελληνικής showbiz με εκκεντρικό στιλ. Η ίδια επιλέγει πάντα κομμάτια που ανταποκρίνονται στη δική της προσωπικότητα και το μοναδικό της γούστο. Δεν ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και σίγουρα οι εμφανίσεις της είναι διαφορετικές από τις υπόλοιπες τραγουδίστριες.

«Η μόδα για μένα είναι τρόπος έκφρασης, μια διασκέδαση και αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής. Δεν μένω μόνο στα trends και στην τάση της εποχής. Ένα trend που το φορά όλος ο κόσμος, για μένα χάνει την ουσία του πια. Το στιλ, πάντως, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα» έχει δηλώσει σε συνέντευξη της η τραγουδίστρια στο Down Town της Κύπρου.