Η trendsetter και fashion icon Τάμτα μάς έχει συνηθίσει σε εκκεντρικά looks και avant-garde hairstyles, τα οποία υποστηρίζει άψογα. Έχει το χάρισμα να μεταμορφώνεται σαν χαμαιλέων της μόδας και ό,τι κι αν φορέσει ή κάνει πάνω της δείχνει υπέροχα meta, αποδεικνύοντας πως για όλα τα στιλ υπάρχει ένας τρόπος να φορεθούν ή να πλασαριστούν σωστά.

Aυτή τη φορά, η pop star απαθανατίστηκε μαζί με τον σύντροφό της, Πάρη Κασιδόκωστα, στη Μύκονο (και οι δυο τους με casual εμφάνιση), έχοντας βάψει τα μαλλιά της σε μια έντονη φούξια απόχρωση και τα οποία είχε πιάσει σε space buns. Δεν είναι η πρώτη φορά, φυσικά, που η Τάμτα βάφει τα μαλλιά της σε fluo απόχρωση – την έχουμε ξαναδεί τόσο σε video clips και συναυλίες όσο και στην καθημερινότητά της.

Η Τάμτα φόρεσε ένα ντένιμ ψηλόμεσο παντελόνι με cut out, λευκό crop top, λιλά φούτερ ριγμένο στους ώμους, γυαλιά ηλίου και πράσινα sneakers, ενώ ο Πάρης Κασιδόκωστας μαύρο T Shirt Balenciaga, μαύρη βερμούδα, φούξια sneakers, baseball hat και Gucci γυαλιά ηλίου με κρυστάλλους Swarovski.

Aς θυμηθούμε, όμως, μερικές φορές που η Τάμτα επέλεξε εκκεντρικά, έντονα fluo χρώματα στα μαλλιά της.