Είναι η δίαιτα που επιλέγουν οι περισσότεροι stars του Hollywood , και όχι τυχαία, αφού η «5 factor diet», είναι απλή και εύκολη και στηρίζεται στη λογική των πέντε μικρών γευμάτων την ημέρα. Δημιουργός της, είναι ο διάσημος Αμερικανός διατροφολόγος με πιστούς ακόλουθους δεκάδες stars που ορκίζονται σ’ αυτήν!


Η Jessica Simpson κατάφερε και έχασε 20 κιλά σε δύο μήνες ακολουθώντας τη συγκεκριμένη δίαιτα.


Η Eva Mendes είναι ακόμα μια σταρ που ακολούθησε τη συγκεκριμένη δίαιτα. Όπως δήλωσε και η ίδια: «Αυτή η δίαιτα μου έχει αλλάξει τη ζωή. Δεν είναι μόνο ότι αισθάνομαι καλύτερα, αλλά τώρα μπορώ να φάω πίτσα ανά πάσα στιγμή χωρίς ενοχές!»


Παραμένει αδύνατη χάρη σ’ αυτή τη δίαιτα. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της «Είναι η καλύτερη διατροφή που είχα«.
Η Lady Gaga τρώει τρία κανονικά γεύματα την ημέρα και μπορεί να τσιμπολογάει ανάμεσα σε αυτά άλλες δύο φορές. Στο πρόγραμμα διατροφής της υπάρχει και ένα ποτό χωρίς ζάχαρη που επιτρέπεται ως συνοδευτικό σε κάθε γεύμα, ενώ απαραίτητη είναι και η άσκηση κάθε δύο φορές την εβδομάδα.

Το κλειδί της επιτυχίας:
Με την κατανάλωση 5 γευμάτων, επιτυγχάνονται σημαντικές αλλαγές στη μείωση βάρους. Αρχικά είναι λιγότερο πιθανό να πεινάσετε ενδιάμεσα των γευμάτων, ενώ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι όσο πιο συχνά τρώμε τόσο πιο πολύ αυξάνεται ο ρυθμός του μεταβολισμού μας.