Τροχαίο ατύχημα είχε το βράδυ της Τετάρτης 4/7, η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, λιποθύμησε ενώ οδηγούσε, λόγω της κούρασης και τράκαρε παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για το πώς έγινε το τροχαίο. «Αυτή τη περίοδο είμαι κουρασμένη και αγχωμένη, μου έχουν πέσει πάρα πολλά, έχω τα γυρίσματα και την επιχείρηση. Είναι πολύ απαιτητικά», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Ήμουν στον Ταύρο, έστριψα σε ένα στενό και ξαφνικά τα μάτια μου έκλεισαν και λιποθύμησα. Αντί να πατήσω το φρένο, πάτησα το γκάζι και το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά. Έπεσα πάνω σε δύο μηχανές και ένα αυτοκίνητο και από το τράνταγμα ξύπνησα και τρελάθηκα», περιέγραψε στη συνέχεια η επιχειρηματίας».

«Ευτυχώς είμαι καλά. Έχω μόνο δύο καρούμπαλα. Ο γιατρός μου είπε ότι όλο αυτό συνέβη από υπερκόπωση», κατέληξε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δέσποινα Μοιραράκη: Έχω πάθει σοκ, το κεφάλι μου πονάει, έχω κάνει καρούμπαλα

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε επίσης στην κάμερα της εκπομπής Super Katerina και τόνισε: «Είμαι καλά όσο μπορώ, είμαι ταλαιπωρημένη. Βγαίνοντας από την πόρτα του στούντιο, είχα παρκάρει εδώ το αυτοκίνητό μου, πήγα να μπω μέσα, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και φαίνεται ότι έκλεισαν τα μάτια μου; Δεν ξέρω πως ακριβώς συνέβη. Αν δεν ήταν το επόμενο αυτοκίνητο σταματημένο και οι μηχανές, θα είχα βγει στον δρόμο. Ευτυχώς δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο γιατί θα είχα χτυπήσει».

«Έχω πάθει σοκ, το κεφάλι μου πονάει, έχω κάνει καρούμπαλα. Το θέμα είναι ότι έχω σοκαριστεί, έχω στεναχωρηθεί, γιατί σήμερα είναι η τελευταία μέρα του γυρίσματος και εδώ έχουμε 60 άτομα, έχουμε και τους πωλητές, έχουμε πολλή δουλειά. Πιο πολύ με άγχωσε είναι ότι αυτό που συνέβη επηρεάζει τη δουλειά. Αυτόν τον καιρό είμαι πολύ πιεσμένη από δουλειές. Δεν είμαι απλά παρουσιάστρια, είμαι επιχειρηματίας και έχω πού συσσωρευμένη πίεση. Δεν μπορούσα σήμερα να μην έρθω. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για την παραγωγή. Ευτυχώς στα αυτοκίνητα δεν ήταν κανείς. Χρειάζομαι ξεκούραση» πρόσθεσε.