Τηλεοπτικά πρόσωπα σχολίασε ο Θανάσης Πάτρας στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά, και τη στήλη «Δάγκωσε τη γλώσσα σου». Ο παρουσιαστής μίλησε για την Ελεονώρα Μελέτη, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Για την Ελεονώρα Μελέτη με την οποία συνεργάστηκε τις τρεις τελευταίες σεζόν, είπε: «Πολύπλευρη! Δεν την ήξερα. Είχαμε μιλήσει πριν κάποιες φορές αλλά δεν είχαμε σχέση προσωπική ή φιλική. Είναι ένας άνθρωπος πολύ καλλιεργημένος, που γενικώς κάνει πράγματα για να αυτοαναβαθμίζεται. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό γιατί η αυτοβελτίωση σε όλα τα επίπεδα είναι πολύτιμη για τους ανθρώπους. Είχα εξαιρετική συνεργασία μαζί της και μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναμπώ στα πράγματα. Η μεταξύ μας πλάκα ήταν που μου έλεγε να γίνω βουλευτής. Ήξερα ότι της είχε γίνει μια πρόταση από άλλο κόμμα. Ήρθε η πρόταση και αφού τη δέχτηκε και καλά έκανε. Είναι μια καλή περίπτωση για την Ευρωβουλή. Μιλάει πολλές γλώσσες, ασχολείται με τον συνάνθρωπο».

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ανέφερε: «Με τον Ανδρέα υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική πριν από πολλά χρόνια. Μια διαδοχή που ήταν λίγο περίεργη. Είχαμε μια κοινωνική σχέση και έγινε η διαδοχή στην εκπομπή που ήμουν στον Alpha, ανέλαβε ο Ανδρέας και το έμαθα από δελτίο Τύπου εφημερίδας. Θεωρούσα ότι μπορεί να μου το πει ως μεγαλύτερος, πιο έμπειρος. Θα μπορούσε να με προειδοποιήσει. Δεν έγινε τότε, ψυχρανθήκαμε. Φάνηκε ότι ενοχλήθηκα, δικαίως και εγώ. Είχαμε πολλά χρόνια να ιδωθούμε! Βρεθήκαμε σε μια δύσκολη κατάσταση τότε με την επιχείρηση. Γενικώς δεν τον είχα δει από κοντά. Βρεθήκαμε πριν από λίγο καιρό, τα είπαμε, μου είπε την εκδοχή του. Δεν του κρατάω κακία του ανθρώπου. Εγώ τα άφησα πίσω μου τότε και δεν τα έφερε η ιστορία μετά. Να είναι καλά ο άνθρωπος, να έχει επιτυχία σε ό,τι και να κάνει».

Για τη Σοφία Αλιμπέρτη είπε: «Τη λέω Φωφώ χαϊδευτικά πολλές φορές. Είναι inside! Είναι πολύ δοτική. Για εμένα ήταν μια πολύ ωραία περίοδος στη ζωή μου. Κάναμε πολύ παρέα και με τη γυναίκα μου μαζί, βγαίναμε. Πήγαμε στην Πάρο πολλές φορές, κάναμε διακοπές. Χαθήκαμε μετά αλλά αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα αυτό που μπορεί να αισθάνεσαι για έναν άνθρωπο. Την ευχαριστώ γιατί μου έδωσε χώρο, μου έδωσε αυτοπεποίθηση, μου άνοιξε μια πόρτα».