Ο Λιούις Καπάλντι βρέθηκε στο Γκλαστονμπέρι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, έναν χρόνο μετά τη δική του εμφάνιση στο ίδιο φεστιβάλ και την ανακοίνωση ότι θα κάνει μια παύση στην καριέρα του για ένα διάστημα για λόγους ψυχικής υγείας.

Ο 27χρονος τραγουδιστής απόλαυσε τη συναυλία της Ντούα Λίπα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Θυμίζουμε ότι ο Σκωτσέζος τραγουδιστής εμφανίστηκε πριν από ένα χρόνο στη σκηνή του Γκλαστονμπέρι, όπου είχε μεγάλη δυσκολία να τραγουδήσει λόγω των συμπτωμάτων από το σύνδρομο Tourette από το οποίο πάσχει, αλλά οι θαυμαστές του τον υποστήριξαν τραγουδώντας το «Someone You Love».

Την επόμενη ημέρα ο Λιούις Καπάλντι ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ του στο Instagram ότι θα σταματήσει τις εμφανίσεις του και πως θα κάνει μια παύση στο τραγούδι.

«Συνήθιζα να μπορώ να απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο τέτοιων συναυλιών και ήλπιζα ότι 3 εβδομάδες απουσίας θα με βοηθούσαν να συνέλθω. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα μαθαίνω να προσαρμόζομαι στις επιπτώσεις του Tourette μου και το Σάββατο έγινε φανερό ότι πρέπει να αφιερώσω πολύ περισσότερο χρόνο για να βάλω σε τάξη την ψυχική και σωματική μου υγεία, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπώ για πολύ καιρό ακόμα. Λυπάμαι πολύ που σας ενημερώνω ότι θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες για το προσεχές μέλλον» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Λουίς Καπάλντι.