Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Δύο στις 10” ήταν σήμερα η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

«Ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, αντιδρά ξεχωριστά και γι’ αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι “σε αυτή τη νόσο, αυτός θα πάει έτσι”. Κανένας δεν το ξέρει, εξελίσσεται. Θέλει χρόνο, θέλει υπομονή και φυσικά και για την οικογένειά του. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις έναν άνθρωπο στο νοσοκομείο τόσους μήνες, δεν είναι εύκολο πράγμα», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη είπε στη συνέχεια: «Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Εμείς οι γιατροί ξέρουμε κάποια πράγματα, εσείς από την αρχή λέγατε και ρωτούσατε “πότε θα βγει;”, ο καθένας θα βγει όταν πρέπει να βγει.

Και αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης δεν μπορεί να βγει και να πάει στο σπίτι του ή σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Θα παραμείνει, θα τον παρακολουθεί η ομάδα που τον παρακολουθεί, θα γίνονται οι εξετάσεις και όταν χρειαστεί, τότε οι γιατροί θα δώσουν το οκ για να βγει από το νοσοκομείο».