Συγκινήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη στο φινάλε της εκπομπής της στο Open. Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε συνεργάτες και τηλεθεατές για τη στήριξή τους στην «Οδό Ζαρίφη» και η ατμόσφαιρα φορτίστηκε.

«Μακάρι να σας τύχει να ζείτε σε ένα σπίτι με αυτούς εδώ τους ανθρώπους κάθε μέρα. Μπορεί να γίνει γιορτή η δουλειά; Μπορεί, ειλικρινά μπορεί. Έχω περάσει μία από τις καλύτερες χρονιές της ζωής μου, τα παιδιά με τα οποία δούλεψα ήταν όλοι ένας κι ένας», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Για μένα κάθε μέρα ήταν γιορτή στην Οδό Ζαρίφη και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας για αυτό. Να σας πω ότι το ΟΡΕΝ έχει μία από τις καλύτερες ίσως ομάδες τεχνικών, ελπίζω να μην σας στεναχώρησα έστω και μία στιγμή. Ελπίζω να μην σας έχω δημιουργήσει ούτε μία άσχημη ανάμνηση, για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο», συμπλήρωσε συγκινημένη.

«Μακάρι να κάνουμε πρεμιέρα όλοι μαζί του χρόνου, δεν με νοιάζει τι ώρα θα είμαστε. Με νοιάζει να είμαστε πάλι όλοι μαζί, να μετρηθούμε και να είμαστε όλοι εδώ οι ίδιοι. Δεν θα άλλαζα κανέναν για τίποτα. Θέλω να πω ότι δεν είναι αποχαιρετισμός. Εγώ ένα πράγμα θα πω: εις το επανιδείν. Σας αγαπώ πραγματικά και βαθιά… και τα λέμε, γεια!», κατέληξε η Κατερίνα Ζαρίφη με δάκρυα στα μάτια.