Στις Σπέτσες βρίσκεται αυτές τις μέρες η Κιμ Καρντάσιαν, μαζί με την αδελφή της, Κένταλ Τζένερ και τη μητέρα τους, Κρις Τζένερ. Στο ίδιο νησί βρίσκεται επίσης η Γκόλντι Χόουν με τον σύντροφό της, Κερτ Ράσελ και την κόρη της, Κέιτ Χάντσον.

Η οικογένεια Καρντάσιαν μάλιστα πήγε στις Σπέτσες με τη θαλαμηγό του Τζεφ Μπέζος, ενώ σχετικό βίντεο έπαιξε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο 60χρονος Αμερικανός κροίσος συνεχίζει τις διακοπές του στη χώρα μας.

Η Ελλάδα ανέκαθεν αποτελούσε τον αγαπημένο προορισμό των celebrities για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Καταγάλανα νερά, χρυσαφένιες αμμουδιές, βόλτες σε γραφικά σοκάκια, μοναδική γαστρονομία και μνημεία ιστορικής σημασίας είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι stars επιλέγουν τη χώρα μας σταθερά κάθε χρόνο.

H Γκόλντι Χον δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, όπου πόζαρε με την εγγονή της. Στη λεζάντα σημείωσε: «Διακοπές με την οικογένειά μας! Είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει κανείς».

Το βράδυ της Τετάρτης 26/6 η Κιμ Καρντάσιαν απόλαυσε το φαγητό της σε γνωστό εστιατόριο των Σπετσών και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές της που της ζήτησαν μια selfie.

Όσο για την Γκόντι Χόουν, η εκπομπή «Το Πρωινό» μετέδωσε πως o 47χρονος γιος της, Όλιβερ Χάντσον, έκανε ράμματα στο πόδι του.