Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Κυριάκου Βελόπουλου αναφορικά με το EuroPride Festival στη Θεσσαλονίκη τόνισε ότι κάποια από αυτά που είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης την βρίσκουν σύμφωνη, ενώ με κάποια άλλα διαφωνεί.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι δεν ξέρει αν θα πήγαινε τα παιδιά της σε μικρή ηλικία σε κάποιο Gay Pride εξαιτίας κάποιων πράξεων που τη βρίσκουν αντίθετη, είπε μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα.

«Υπάρχουν πράγματα που συμφωνώ σε αυτά που ακούσαμε, όπως για τις εικόνες και τη βλασφημία συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Υπάρχουν και πράγματα που διαφωνώ. Δηλαδή, συγκρίνει και βάζει στο ίδιο καλάθι τον κανιβαλισμό με τη σεξουαλική επιλογή κάποιου; Εμένα αυτό δεν μου άρεσε. Τώρα για το ότι κάποια πράγματα δεν είναι καλαίσθητα, επίσης συμφωνώ», είπε αρχικά.

«Εγώ, που δεν έχω κανένα θέμα και, μακάρι να γίνω μανούλα, θα εξηγώ στα παιδάκια μου από μικρά τι σημαίνει αυτό, δεν ξέρω αν εύκολα θα πήγαινα τα παιδιά μου σε μικρή ηλικία σε ένα Gay Pride, έτσι όπως βλέπω αυτές τις εικόνες. Το παιδί θέλει να εξοικειωθεί λίγο», κατέληξε η γνωστή παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: