«Όταν χρειάστηκε να πάω να σπουδάσω, δεν είχα χάμπουργκερ, δεν είχα τσίζμπεργκερ να φάω», έλεγε πρόσφατα η Ζήνα Κουτσελίνη, μετά τη δήλωσή της για τον Απόστολο Λύτρα που προκάλεσε αντιδράσεις.

Η δήλωσή της ότι «η καριέρα του Λύτρα πλήττεται μετά από αυτό το περιστατικό» προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με την ίδια να προσπαθεί στη συνέχεια να δώσει μια απάντηση αναφερόμενη στα φοιτητικά της χρόνια.

Στην παράστασή του, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Σπούδασα. Βέβαια, όταν σπούδασα τότε, εμείς δόξα τον Θεό, είχαμε και τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ. Γιατί αν εκείνη την περίοδο, ειδικά όταν πήγαινες να σπουδάσεις, δεν είχες τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, αυτό δημιουργούσε μια πάθηση που λεγόταν παρένθετη παραίσθηση του υποχονδρίου», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Εάν ήσουν γυναίκα και σπούδαζες και δεν είχες χάμπουργκερ, πάθαινες μια πάθηση που έβλεπες κάποιον να δέρνει μια γυναίκα και εσένα σε απασχολούσε η καριέρα του μαλ****. Αυτή είναι η πάθηση που σου προκαλεί», συνέχισε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, που είπε ότι «είναι αντρικό εκ μέρους του Λύτρα που ζήτησε συγγνώμη». Αν ήσουν άνδρας και σπούδαζες και δεν είχες χάμπουργκερ, πάθαινες μια πάθηση που έλεγες “ναι, αλλά είναι άντρας αυτός, ζήτησε συγγνώμη”. “Συγγνώμη, που δεν ξέρω να χτυπώ τόσο πολύ. Συγγνώμη που δεν σε χτύπησα πολύ”. Τέτοια κατάσταση».