Στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν καλεσμένοι η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Το ζευγάρι μίλησε για όλους και για όλα, την κοινή του ζωή, το θέατρο, την τηλεόραση αλλά και τις δυσκολίες στη ζωή τους.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έκανε επίσης μια αναδρομή στα χρόνια που έπαιζε πόλο επαγγελματικά στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Βλέποντας την ασπρόμαυρη φωτογραφία του από την εποχή εκείνη, ο ηθοποιός είπε: «Εδώ είμαι με όλους τους φίλους, είμαι ο δεύτερος, είναι γύρω στο 1970 αυτό. Τότε ήμασταν μονίμως τρίτοι και τότε είχε έρθει ένας προπονητής που είχε βγάλει τους εφήβους Γιουγκοσλαβίας παγκόσμιους πρωταθλητές. Κάναμε ένα εξάμηνο και μετά μας κέρδιζε ο Εθνικός που ήταν 25 χρόνια πρωταθλητής και ο Ολυμπιακός, εξαιρετικές ομάδες και μας κέρδιζαν με μεγάλη δυσκολία. Αλλά δεν τον πληρώσαμε και έφυγε ο προπονητής και ξαναβουτήξαμε από τρίτη θέση και κάτω».

«Αντρίλα. Πολύ άντρας, οι πλατάρες και η σιγουριά, έλεγες “έχω ένα θηρίο εκεί πέρα, να πάω αράξω”. Έτσι τον είδα τότε εγώ που ήμουν ένα φοβισμένο κορίτσι. Αλλά αποδείχτηκε το αντίθετο, γιατί εγώ είμαι τελικά το θηρίο, 32 χρόνια» σχολίασε η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Ο Γιάννης είχε ένα φοβερό κορμί» σημείωσε η Δήμητρα Παπαδήμα και η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου έδειξε τη φωτογραφία του Γιάννη Μποσταντζόγλου όταν ήταν στα νιάτα του, την οποία έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός και στο προφίλ της στο Instagram.