Η Όπρα Γουίνφρεϊ νοσηλεύτηκε πρόσφατα λόγω ενός στομαχικού προβλήματος που την ταλαιπώρησε αρκετά όπως αποκάλυψε η καλύτερη φίλη της, Γκέιλ Κινγκ.

Η 69χρονη Γκέιλ, αποκάλυψε το πρόβλημα της Όπρα την Τρίτη ενώ παράλληλα πρόσθεσε να μην αναστατωθεί η διάσημη παρουσιάστρια από την αδιακρισία της τονίζοντας πως έκανε εμετούς και διάρροια.

Το περισταστικό έλαβε χώρα μετά από πέντε μήνες που η Όπρα παραδέχτηκε ότι είχε πάρει φάρμακα απώλειας βάρους, παρόμοια με το Ozempic.

«Είχε κάτι σαν στομαχική ίωση, κατέληξε στο νοσοκομείο, με αφυδάτωση, της έβαλαν ενδοφλέβια αντιβίωση, έτσι ήταν κάτι πολύ σοβαρό», συνέχισε η ίδια.

Όταν ρωτήθηκε για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας της Όπρα, η Γκέιλ είπε: «Θα είναι καλά. Θα είναι καλά», στην εκπομπή CBS Mornings.

Η Γκέιλ βρισκόταν στη διαδικασία συνέντευξης με τον μυθιστοριογράφο Ντέιβιντ Βρομπλεβσκι, του οποίου η νέα κυκλοφορία «Familiaris» επιλέχθηκε για τη λέσχη βιβλίου της Όπρα.

Η Όπρα γενικά παρουσιάζει τις επιλογές της λέσχης βιβλίου της η ίδια, αλλά δεν μπόρεσε να εμφανιστεί στον αέρα την Τρίτη λόγω της ασθένειάς της, αφήνοντας την παρουσίαση στη Γκέιλ.

Αφού εξήγησε ζωηρά τον λόγο της απουσίας της Όπρα, η Γκέιλ είπε: «Ελπίζω να μην είναι θυμωμένη μαζί μου που μοιράστηκα αυτή τη λεπτομέρεια» αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η Όπρα, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο για το βάρος της όπου πρόσφατα βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα για το ντοκιμαντέρ της σχετικά με τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν φάρμακα απώλειας βάρους.

«Είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα για μένα», είπε η Όπρα σε δήλωση που παραθέτει το BET, «και για τα εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί παγκοσμίως και που εδώ και χρόνια παλεύουν με το βάρος και την παχυσαρκία».