Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, βρέθηκε η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία παραχώρησε μια αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε με τη για τη μάχη που έδινε ο αείμνηστος σύζυγός της, Γιάννης Φέρτης, με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

«Ήταν πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια, εξαιρετικά δύσκολα. Έχω 2-3 εξαιρετικούς φίλους και ανά πάσα στιγμή ήταν δίπλα μου στο τηλέφωνο, γιατί κλείστηκα σπίτι μου. Και κυρίως βράχος ακλόνητος η αδελφή μου, η Ιωάννα. Αν δεν είχα την αδελφή μου, δεν ξέρω αν θα ήμουν σε αυτόν τον καναπέ να κουβεντιάζουμε», εξομολογείται η Μαρίνα Ψάλτη.

«Μέσα σε όλο αυτό έχεις και τον φόβο μην κρεμαστείς στα μανταλάκια. Υπήρχε η διαρροή μίας ανάρτησης… και είπα ψέματα και καλά έκανα. Δεν είχε κανένα δικαίωμα το συγκεκριμένο πρόσωπο – δεν θέλω να πω όνομα – να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση χωρίς να με ενημερώσει»

«Άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνα οι δημοσιογράφοι, είχα πάθει 7 εγκεφαλικά, ο Γιάννης ακόμα καταλάβαινε και κόντεψα να τρελαθώ. Το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα. Από μία εκπομπή επέμεναν και τους είπα: δεν ισχύει τίποτα, σας παρακαλώ, αφήστε μας ήσυχους»

Δείτε όσα δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ: