Η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Δημήτρης Κόκοτας στα τέλη Μαρτίου κατά τη διάρκεια των προβών για το J2US και που έκτοτε νοσηλεύεται.

«Δεν θα σχολιάσω τίποτα από αυτά, δεν μπαίνω σε αυτή την ιστορία παρά μόνο στο ιατρικό κομμάτι του κυρίου Κόκοτα. Αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί εδώ και αρκετές ημέρες στη ΜΑΦ, θέλει πολύχρονη αποκατάσταση», είπε αρχικά απαντώντας σε ερώτηση για την Τραϊάνα Ανανία και τη θεραπεία Ρέικι που συνέστησε στον ηθοποιό.

«Όταν κάποιος παθαίνει έμφραγμα, μακάρι δίπλα του να υπάρχει ένας γιατρός ή ένας νοσηλευτής. Κανένας άλλος δεν μπορεί να βοηθήσει έναν ασθενή και καλό είναι σε αυτές τις καταστάσεις γρήγορα να επικοινωνήσουμε με το ΕΚΑΒ, να κάνουν όσα πρέπει οι νοσηλευτές και ο ασθενής να φύγει για το νοσοκομείο», συνέχισε.

«Η κατάσταση του κυρίου Κόκοτα είναι σταθερή, το έχουμε πει εδώ και αρκετό καιρό. Αντιδρά στα επώδυνα και αυτό είναι σημαντικό. Παρακολουθείται από την ομάδα και γίνεται απεικονιστικός έλεγχος ανά τακτά διαστήματα για να δούμε την εξέλιξη και σε τι κατάσταση είναι ο εγκέφαλος.

Βεβαίως και τον βοηθά το ότι βρίσκεται στη ΜΑΦ και έχει μεγαλύτερη επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους, γιατί στη ΜΕΘ είναι δύσκολα τα πράγματα. Έχει δίπλα του δικούς του ανθρώπους, του βάζουν μουσική», δήλωσε αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Καταλήγοντας είπε: «Θέλει χρόνο, είναι πολύχρονη η αποκατάσταση σε αυτά τα περιστατικά. Ελπίζουμε όλοι για το καλύτερο και είναι θέμα του οργανισμού. Το άγχος δεν μπορεί να το μετρήσει κανένας, άλλοι το εξωτερικεύουν και άλλοι το κρατάνε μέσα τους. Σε αυτά τα θέματα δεν μπορεί να μιλάει κανείς, ας αφήσουμε τον άνθρωπο να παλέψει, να μπορέσει να νικήσει και να πάει στο σπίτι του. Τα λόγια είναι περιττά».

Δείτε το βίντεο: