Η 44χρονη ηθοποιός, Εβάντζελιν Λίλι, με ανάρτησή της στο Instagram, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την υποκριτική -σε τόσο μικρή ηλικία- και το κάνει ούσα «τόσο γεμάτη χαρά και ικανοποίηση».

Η διάσημη πρωταγωνίστρια της σειράς «Lost» που έχει ξεχωρίσει στις ταινίες της Marvel, ενώ είχε λάβει μέρος και στην τριλογία το «Χόμπιτ».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Είμαι τόσο γεμάτη χαρά και ευχαρίστηση σήμερα καθώς ζω το όραμά μου. Δόξα τω Θεώ, νιώθω τόσο ευγνώμων για όσα έχω ζήσει. Το να απομακρυνθείς από αυτό που μοιάζει τόσο ελκυστικό (όπως ο πλούτος και η δόξα) μπορεί να μοιάζει τρομακτικό μερικές φορές, αλλά το να μπαίνεις στην Ντάρμα (στον βουδισμό αποδίδεται ως ορθός τρόπος ζωής) σου αντικαθιστά τον φόβο με την ολοκλήρωση. Μπορεί να επιστρέψω στο Χόλιγουντ μια μέρα, αλλά, προς το παρόν, θέλω να σταματήσω. Μια νέα εποχή έφτασε, και είμαι έτοιμη και είμαι ευτυχισμένη».

Η Καναδή μέσα από αρκετές συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει δεν δίσταζε να αναφέρεται στο Χόλιγουντ με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια, αφού συνήθιζε να το αποκαλεί ως «σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα».

Δείτε την ανάρτησή της: