«Είμαι πραγματικά ειλικρινής. Δεν μου αρέσει να ζω. Δεν το απολαμβάνω, δεν απολαμβάνω σχεδόν τίποτα πια», εξομολογήθηκε η Κριστίνα Άπλγκεϊτ στο μιλώντας στο podcast «Messy», για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η ηθοποιός τόνισε ότι «ζει μια πραγματική κατάθλιψη» για να συνεχίσει λέγοντας: «πράγμα που με τρομάζει λίγο, γιατί αισθάνομαι ότι μοιρολατρώ. Είμαι παγιδευμένη σε αυτό το σκοτάδι αυτή τη στιγμή και νιώθω ότι είναι κάτι που έχω να νιώσω εδώ και 20 χρόνια».

«Είμαι πραγματικά ειλικρινής. Δεν μου αρέσει να ζω. Δεν το απολαμβάνω, δεν απολαμβάνω σχεδόν τίποτα πια», κατέληξε η Άπλγκεϊτ, συγκλονίζοντας όσους παρακολούθησαν το podcast.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Χ:

«Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλο»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο podcast «Armchair Expert», η Κριστίνα Άπλγκεϊτ είχε αποκαλύψει πως «έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου. Η μεγαλύτερη είναι πίσω από το δεξί μου μάτι, με αποτέλεσμα να πονάει πολύ».

«Το χέρι μου έχει αρχίσει να γίνεται περίεργο και μετά έχω ένα συναίσθημα κρίσης, μερικές φορές στον εγκέφαλό μου. Είναι χάλια. Τη μισώ αυτή την ασθένεια. Είμαι τόσο θυμωμένη γι’ αυτό, δεν μπορείς να το ξεπεράσεις» είχε εξομολογηθεί και εξήγησε ότι θέλει να μιλάει δημόσια για την περιπέτεια της υγείας της, περιγράφοντας την πραγματικότητα και όχι μια ονειρική εικόνα.