H εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξένησε τον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη, ο οποίος εξασφάλισε μια φωτογραφία από την πρόσφατη έξοδο του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής. O δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι και όχι μόνο φίλοι.

«Έχω και άλλα στοιχεία για να δείτε ότι είναι όντως ζευγάρι τα παιδιά. Με το που βγήκε το θέμα, βγήκανε κάποιοι και είπανε πού ξέρεις ότι είναι ζευγάρι. Το Σάββατο λοιπόν θα σας δείξω ότι δεν είναι απλά μια παρέα. Οχι, δεν έχω πάρει τηλέφωνο τον Γιώργο Λιάγκα. Είχα άνθρωπο στο συγκεκριμένο μαγαζί και τους έβγαλε φωτογραφίες» σημείωσε ο Νάσος Γουμενίδης με την Κατερίνα Καινούργιου να θέλει να πάρει απόσταση από το συγκεκριμένο θέμα.

«Το θέμα το βγάζουμε επειδή παίζει παντού αυτή τη στιγμή και το έχει βγάλει ο Νάσος Γουμενίδης. Αν το είχα δει με τα μάτια μου δεν θα το έλεγα ποτέ στην εκπομπή μου» ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Επειδή αυτό το πράγμα είναι viral παντού, δεν καταλαβαίνω ποιους ενοχλεί. Ο Γιώργος είναι μόνος του εδώ και πολύ καιρό, έχει παιδιά μεγάλα, δεν είναι κάτι κακό. Ο Γιώργος μετά τον χωρισμό του είναι πολύ διακριτικός, για να είμαστε αντικειμενικοί. Έχει προστατεύσει την προσωπική του ζωή, γι αυτό θέλω να είμαστε προσεκτικοί», επεσήμανε η Κατερίνα Καινούργου.

«Το σενάριο να είναι επαγγελματικό ραντεβού και να της πρότεινε να είναι του χρόνου στην εκπομπή;», ρώτησε η παρουσιάστρια και ο Νάσος Γουμενίδης απάντησε ότι ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει.

«Αν είναι μαζί μια χαρά. Εγώ έχω και φίλες που τον γουστάρουν πολύ τον Λιάγκα. Είναι γοητευτικός, είναι κύριος, ξέρει να μιλήσει. Μη σας πω ότι εγώ από τον Σοϊλέδη, προτιμώ τον Λιάγκα 100 φορές! Χθες με έπαιρναν να με ρωτήσουν άνθρωποι που είχα να μιλήσω καιρό. Λέω τόσο πολύ πια με τον Λιάγκα; Πού να ξέρω ρε παιδιά; Τον λιγουρεύεστε; Τον έχει άλλη!», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.