Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή της «Happy Day» για τη Μαρία Αντωνά και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε νέα σχέση μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Το πρωί της Τρίτης (4/6) η παρουσιάστρια του Alpha παρουσίασε ένα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νάσου Γουμενίδη, ο οποίος εξασφάλισε μια φωτογραφία από την πρόσφατη έξοδο του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.

Μαζί με τον παρουσιαστή και τη ραδιοφωνική παραγωγό ήταν και ο Πάνος Καλλίδη με τη σύζυγό του, αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Ξεκινάω λέγοντας ότι δεν ξέρω αν ισχύει όντως σαν σχέση. Ο Νάσος Γουμενίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα, υπονοώντας το κουτσομπολιό ότι αυτό είναι το ζευγάρι που όλοι συζητούν. Εγώ δεν ξέρω αν ισχύει. Ο Γιώργος έχει επιλέξει μετά το διαζύγιό του, να μην επιβεβαιώσει ποτέ σχέση του και είναι δικαίωμά του. Το σίγουρο είναι ότι κάνουν στενή παρέα. Μπορεί να είναι και φίλοι και να κάνουν παρέα», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τι είπαν στην εκπομπή «Γεια σου»

Πάντως στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, αναφέρθηκε πως η Μαρία Αντωνά έχει σχέση με γνωστό παρουσιαστή της τηλεόρασης.

«Η Μαρία Αντωνά έχει νοικιάσει ένα νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι και η Μαρία έχει προχωρήσει τη ζωή της και την έχουν δει άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, σε βραδινή έξοδο, σε κοινή παρέα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο», ανέφερε η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Γειά σου». «Επιβεβαιώνω, είναι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός και είναι στον χώρο της τηλεόρασης» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.