Ο Λευτέρης Ελευθερίου φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» το πρωί της Δευτέρας 03/06 όπου ο ηθοποιός σχολίασε το κίνημα #metoo με αφορμή τη χθεσινη δίκη που αναβλήθηκε στο Εφετείο.

«Έγινε ένα μεγάλο cancel εκείνη την εποχή, όχι αδικαιολόγητα. Εγώ δεν ήμουν θύμα, αλλά είχαμε βγει σε μια ομαδική καταγγελία και λέγαμε ότι θα προτιμούσαμε να αλλάξει λίγο το κλίμα των προβών και των παραστάσεων. Ένας άνθρωπος που είναι διάσημος, μπορεί μια ρετσινιά να την κουβαλάει σε όλη του τη ζωή. Ενώ ένας άνθρωπος που είναι βενζινάς ή μάστορας να το κάνει και μετά από δυο χρόνια θα το ξέρει μόνο το κοινωνικό του περιβάλλον», τόνισε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε: «Όταν γίνεται το cancel και βγαίνεις και διεκδικείς followers από αυτούς και θέλεις να βγαίνεις στην επικαιρότητα, καλό είναι ένα κομμάτι της διαφήμισης που θα πάρεις εκείνη την περίοδο, να το διαθέσεις για τα παιδιά που δεν είναι τόσο διάσημα και θα οδηγηθούν στα δικαστήρια και μπορεί να μην έχουν να πληρώσουν και τη δίκη».

Καταλήγοντας, ο Λευτέρης Ελευθερίου επισήμανε: «Από τη στιγμή που έγινε το cancel, θα έπρεπε να φτιάξουμε ένα σωματείο και από τις διαφημίσεις που παίρνουμε εκείνη την περίοδο να τα διαθέτουμε δικαστικά για τις δίκες που θα γίνουν προς όφελος των θυμάτων».