Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση γιόρτασαν ορισμένοι παίκτες του Ολυμπιακού την ιστορική νίκη τους επί της Φιορεντίνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έγραψαν ιστορία το βράδυ της Τετάρτης και έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό τίτλοΣχεδόν ένα 24ωρο μετά τον θρίαμβο στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάποιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο Κωνσταντής Τζολάκης και ο Παναγιώτης Ρέτσος, διασκέδασαν στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση. 

Μάλιστα, κάποια στιγμή στη διάρκεια της βραδιάς ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ανέβηκε πάνω στην πίστα με το τρόπαιο του Conference League και άρχισε να χορεύει αισθησιακά το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα «Κόλλημα».

Δείτε τον χορό του πάνω στην πίστα με την κούπα του Conference League:

Σε κάποια άλλη στιγμή της βραδιάς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, κρατώντας το τρόπαιο του Conference League και είπε στο κοινό: «Παιδιά ακούστε λίγο. Σίγουρα δεν είναι όλοι εδώ πέρα μέσα Ολυμπιακοί, αλλά αυτή η κούπα είναι για την Ελλάδα και πρέπει να το χαρούμε όλοι μαζίΤην φέραμε σε ελληνικά χώματα».