Ο Άγγελος Παπαδημητρίου φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύχρονη φιλία του με τον Κωνσταντίνο Τζούμα ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2022 έπειτα από ένα διάστημα που είχε συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα εξαιτίας κάποιων δηλώσεων που είχε κάνει για τις γυναικοκτονίες.

«Ετοιμάζαμε ένα έργο με τον Τζούμα και κατά τη διάρκεια συνέβησαν όλα αυτά τα άσχημα στον Τζούμα με την υγεία του, με την πτώση του, με τις τις ατυχείς δηλώσεις του. Ο καημένος ο Τζούμας… Πιο υπέροχος άνθρωπος δεν υπήρχε, λάτρευε τις γυναίκες. Έτυχαν πολλά. Τον πλήγωσε αυτό που έγινε με τις δηλώσεις πάρα πολύ, αλλά ήταν αξιοπρεπής […] Πιστεύω ότι έπεσε και από τη γλωσσοφαγιά» ανέφερε αρχικά ο καλλιτέχνης.

Και πρόσθεσε: «Κάτι είπε και το πήραν και το έκαναν… σε αυτόν τον άνθρωπο που ήταν η επιτομή της ευγένειας, πώς φερόταν στις γυναίκες στον δρόμο… Ήταν πολύ αξιοπρεπής για να βγει να πει “Κάτι άλλο εννοούσα” και να παίξει αυτό το παιχνίδι, τους έβλεπε σαν τέρατα όλους. Πολλοί άνθρωποι δεν συνδιαλέγονται».

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου είπε στη συνέχεια: «Ο Κωνσταντίνος δεν διάβαζε ποτέ τι έγραφαν στα social media, δεν ήξερε ποτέ τι γινόταν. Μιλούσε στον κόσμο, έλεγε “Γεια σας, τι κάνετε;” και σιγά – σιγά αραίωναν οι φίλοι. Φεύγουν από φόβο, δεν πλησιάζουν. Να εγκαταλείψουμε εμείς τον Κωνσταντίνο; Ποτέ!».