Ένα από τα πράγματα που έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, ήταν το unfollow στον Άρη Σοϊλέδη. Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor, φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Τρίτης (14/05) και αφού έδειξε το μονόπετρο που της έκανε δώρο ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης, ρωτήθηκε για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από την Μαρία Αντωνά.

«Τι να πω τώρα για αυτούς τους ανθρώπους; Θα ήθελαν πολύ να είναι στη θέση μου και στο παιχνίδι, σίγουρα όχι στη θέση μου ως τραυματισμένοι. Η παραγωγή μας πήρε τηλέφωνο για να ξαναπάμε. Απ’ ό,τι έχω μάθει αρκετοί παίκτες πήραν και παρακαλούσαν για να ξαναμπούν, ένας από αυτούς ήταν και ο Τάκης Καραγκούνιας» ανέφερε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου και πρόσθεσε: «Ο Άρης Σοϊλέδης, απ’ ό,τι μου μετέφερε και ο σύντροφός μου, είχε αναφερθεί μαζί με τον Γιώργο Ταλάντσεβ ότι δεν μας άξιζε να ξαναπάμε στο Survivor. Τους στοιχίζει που δεν ξαναμπήκαν εκείνοι στο παιχνίδι. Ο Άρης έχει ακόμα καρφιτσωμένη μία φωτογραφία του από το Survivor στο Instagram, ενώ δεν τον έχουν καλέσει δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η ζωή σου δεν προχωράει, ότι θέλεις να μένεις υπό τη σκιά ενός παιχνιδιού».

Η επικοινωνία με την Μαρία Αντωνά

«Η Μαρία Αντωνά ήταν από τους πρώτους που μίλησα όταν βγήκα. Είδα τα πάντα και γι’ αυτό έκανα unfollow τον Άρη. Η Μαρία μιλούσε συνέχεια για τον Άρη μέσα στο παιχνίδι. Μιλάω για το λόγο που χώρισαν. Δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι. Κατάλαβα και έμαθα πολλά, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει. Η Μαρία μπήκε στο Survivor για τον Άρη. Χαίρομαι που γύρισα και βρήκα τον Χρήστο “κολώνα” δίπλα μου», ανέφερε στο σχόλιό της η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η απάντηση του Άρη Σοϊλέδη

«Ντροπή να μιλά με τέτοιο χυδαίο τρόπο για τη δική μου ζωή» απάντησε μεταξύ άλλων ο Άρης Σοϊλέδης όταν είδε την συνέντευξη της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor έγραψε σε κείμενο που δημοσίευσε σε instastory: «Είναι τουλάχιστον ντροπή να βγαίνει κάποιος και να μιλάει με τέτοιο χυδαίο τρόπο δημόσια τη δική μου ζωή με ανακρίβειές και να αφήνει αιχμές για την προσωπικότητά μου, δίχως να γνωρίζει… Πραγματικά απορώ που βρίσκεις αυτό το θράσος, ντροπή σου. Δεν το ξέραμε ότι έπρεπε να ρωτήσουμε για το τι θα κάνουμε στη ζωή μας. Ρε είστε καθόλου καλά;».