Τα σενάρια που ακούγονται για την αποχώρηση της Σάσας από το μαγαζί της Νύμφης του Θερμαϊκού όπου εμφανίζεται είναι πολλά, η αλήθεια ωστόσο είναι ότι άλλαξε τα πλάνα της για χάρη της λατρεμένης μαμάς της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, μόλις η τραγουδίστρια ενημερώθηκε ότι έπρεπε να υποβληθεί η μητέρα της σε νέα εγχείρηση, παράτησε τα πάντα και έσπευσε στη γενέτειρά της, την Ξάνθη, για να μη λείψει ούτε στιγμή από το πλευρό της κυρίας Φανής και να της συμπαρασταθεί στη νέα μάχη που δίνει.

«Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να γίνει καλά η μητέρα μου και να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Τα υπόλοιπα αυτήν τη στιγμή έπονται. Δεν μπορούσα να συνεχίσω να εργάζομαι και να βρίσκομαι μακριά της […]».

Και στο παρελθόν χρειάστηκε η Σάσα να οπλιστεί με κουράγιο προκειμένου να στηρίξει ψυχολογικά τη μητέρα της, αφού είχε παρουσιάσει ένα ογκίδιο στο στήθος της και έπρεπε να εγχειριστεί. Η κατάστασή της ήταν στάσιμη. Η νέα χρονιά επιφύλαξε ένα χτύπημα για την οικογένεια και η Σάσα εύχεται η εγχείρηση να είναι επιτυχής και η μητέρα της να αναρρώσει.