Η Χάιντι Κλουμ τα τελευταία χρόνια ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στα social media, φορώντας μόνο …τα εντελώς απαραίτητα… Το 50χρονο σούπερ μόντελ της δεκαετίας των 80’s και 90’s δέχεται πλήθος σχολίων από τον κόσμο στο διαδίκτυο, για τις γυμνές της φωτογραφίες.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της η κόρη της Κλουμ είπε πως νιώθει πολλές φορές άβολα που η μαμά της κυκλοφορεί γυμνή ακόμα και μέσα στο σπίτι τους.

Η Κλουμ πήγε καλεσμένη στο podcast «Armchair Expert» του Dax Shepherd και εξήγησε γιατί αγαπάει τον γυμνισμό, εστιάζοντας στο βίντεο που ανέβασε με την ίδια να ποζάρει γυμνή πλάι στον σύζυγό της.

«Ανυπομονώ να βγάλω την μπλούζα μου. Και πραγματικά δεν πρόκειται για κάτι σέξι ή κάτι σεξουαλικό. Είναι θέμα ελευθερίας. Για μένα, επίσης, επειδή δεν θέλω να έχω γραμμές μαυρίσματος και υπάρχει επίσης η αίσθηση ότι ο ήλιος περνάει σε όλο σου το σώμα αντί να έχεις κάτι πάνω σου» είπε το σούπερ μόντελ και πρόσθεσε:

«Ξέρω, ίσως ακούγεται χαζό, αλλά όταν μπαίνεις στο νερό και κολυμπάς, έχεις ένα συγκεκριμένο είδος αίσθησης, και πάλι, δεν είναι σεξουαλική αίσθηση, αλλά είναι πολύ απελευθερωτικό».