H κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την επιστροφή της από τις Βρυξέλλες τη νεόνυμφη Δήμητρα Ματσούκα.

Η ηθοποιός ταξίδεψε στις Βρυξέλλες με τον σύζυγό της πλέον, Πέτρο Κόκκαλη, καθότι ο ίδιος είναι ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και πρέπει να είναι παρών στις διασκέψεις της Ευρωβουλής.

Η Δήμητρα Ματσούκα, που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη την περασμένη Παρασκευή (1/12), σε μια κλειστή τελετή με μόλις 60 καλεσμένους, κάτι που ήθελε η ίδια όπως επισήμανε στις πρώτες της δηλώσεις ως παντρεμένη («Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός και το καταφέραμε, δεν ήμουν καθόλου αγχωμένη. Έτσι απλά το ήθελα και έτσι απλά έγινε»), αφού καλημέρισε τους δημοσιογράφους, άρχισε να τρέχει προκειμένου να τους αποφύγει.

Όταν μάλιστα οι ρεπόρτερ τη ρώτησαν αν θέλει να συνεχίσουν να την αποκαλούν «κυρία Ματσούκα» ή «κυρία Κόκκαλη», εκείνη απάντησε: «Να με λέτε όπως με ξέρετε».

Μετά από επτά χρόνια σχέσης και αιφνιδιάζοντας τα μέσα ενημέρωσης, η ηθοποιός και ο ευρωβουλευτής παντρεύτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 1ης Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, με κουμπάρους τους εικαστικούς Χάρη Λίθο, Μαρία Αντελμάν και τον επιχειρηματία Δημήτρη Τζιώτη.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο εστιατόριο «Διόνυσος Zonar’s» κάτω από την Ακρόπολη.

Η εκπομπή «Πρωινό» μετέδωσε πλάνα από τον πρώτο χορό του ζευγαριού, στο κέντρο όπου υποδέχτηκε τους λίγους καλεσμένους.

«Είναι πολύ αγαπημένοι κι ερωτευμένοι, εγώ που τους έχω ζήσει», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας τις εικόνες που εξασφάλισε η εκπομπή του.

Λίγες ώρες μετά τον γάμο της και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε κανονικά στο θέατρο για τις ανάγκες της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί και εκεί πέταξε στο κοινό την ανθοδέσμη της.