Ο Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε στους δημοσιογράφους στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ένας βλάκας και μισός». Ο ηθοποιός εμφανίστηκε φανερά καταβεβλημένος, όπως είναι λογικό, μετά τους θανάτους του 11χρονου γιου του και της πρώην συζύγου του Κάτιας Νικολαΐδου. Ήταν η πρώτη τοποθέτησή του στις κάμερες έπειτα από τις βαρύτατες απώλειες.

Να υπενθυμίσουμε πως ο γιος του πνίγηκε στην Ικαρία τον περασμένο Αύγουστο, ενώ μόλις πριν από μερικές ημέρες η πρώτη σύζυγός του Κάτια Νικλαΐδου έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

«Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά… Ο καθένας έχει τα γούρια του… Δεν ξέρω, τι να σας πω; Εγώ δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Τα όνειρα, από την πραγματοποίησή τους, απέχουν πάρα πολύ», τόνισε ο Οδυσσέας Σταμούλης που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα τραγικά συμβάντα που έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες.

Εκείνη την στιγμή παρενέβη η συνάδελφός του Έφη Ρασσιά που τον στήριξε, ενώ εκείνος συνέχισε να απαντά στα ερωτήματα που του τέθηκαν για την παράσταση και για την καριέρα του. Εκεί, είπε πως «η τηλεόραση έχει τελειώσει για μένα».