Μια «σουρεαλιστική» εμπειρία αφηγήθηκε η Brooke Shields, η οποία ξεκίνησε με τρόμο και κατέληξε σαν όνειρο που ήταν, όμως, πραγματικότητα: Το ιατρικό επεισόδιο που υπέστη – επιληπτική κρίση – τελείωσε με τον Bradley Cooper να της κρατάει το χέρι σε ένα ασθενοφόρο.

Η ηθοποιός ανέφερε στο Glamour σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη (1/11) ότι ο Κούπερ την βοήθησε αφού υπέστη την κρίση στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο, η οποία, όπως είπε, προκλήθηκε από υπερβολική κατανάλωση νερού.

Η ηθοποιός του «Suddenly Susan», η οποία προετοιμαζόταν για το σόου της για μία γυναίκα «Previously Owned by Brooke Shields» την ώρα του συμβάντος, είπε ότι η κρίση συνέβη στο εστιατόριο LArtusi ενώ μιλούσε με τον σομελιέ.

Είπε ότι αφού μπήκε στο εστιατόριο, «τα χέρια μου αφέθηκαν στο πλάι και έπεσα με το κεφάλι στον τοίχο». Η Shields πρόσθεσε ότι «έβγαζα αφρό από το στόμα, εντελώς μπλε» κατά τη διάρκεια του τρομακτικού επεισοδίου.

Το επόμενο πράγμα που θυμήθηκε ήταν ότι την έβαλαν σε ένα ασθενοφόρο, όπου της χορήγησαν οξυγόνο και «Ο Μπράντλεϊ Κούπερ καθόταν δίπλα μου κρατώντας μου το χέρι».

«Σκέφτηκα μέσα μου, “έτσι πρέπει να είναι ο θάνατος”. Ξυπνάς και ο Μπράντλεϊ Κούπερ λέει “Θα έρθω στο νοσοκομείο μαζί σου, Μπρουκ” και με κρατάει από το χέρι», είπε και συνεχίζοντας την αφήγηση «Κοιτάω το χέρι του Μπράντλεϊ Κούπερ στο δικό μου και σκέφτηκα “Αυτό είναι περίεργο και σουρεαλιστικό”».

Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, ο Κούπερ έτυχε να βρισκόταν κοντά στο εστιατόριο τη στιγμή του συμβάντος και εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή για να συνοδεύσει τη Σιλντς στο νοσοκομείο, αφού η βοηθός της δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της Κρις Χέντσι.

Η ηθοποιός δεν ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο, ευτυχώς, και εξήγησε ότι ήπιε «τόσο πολύ νερό» χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι είχε χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο εκείνη τη στιγμή.

«“Πλημμύρισα” τον οργανισμό μου και πνίγηκα. Και αν δεν έχετε αρκετό νάτριο στο αίμα ή στα ούρα σας ή στο σώμα σας, μπορεί να έχετε επιληπτικές κρίσεις», είπε, προσθέτοντας ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, το θεραπευτικό της σχέδιο περιλαμβάνει να τρώει πατατάκια «κάθε μέρα».