Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε την Τετάρτη (1/11) καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Ο σχεδιαστής κοσμημάτων που τις τελευταίες ημέρες ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του για τις γυναίκες με τα παράπανω κιλά και τις ενδυματολογικές τους επιλογές που έχουν χάσει το μέτρο, μίλησε στην Ελένη Τσολάκη.

«Όταν βλέπεις να σε βρίζουν σε όλα τα κανάλια επειδή αποφασίζεις να είσαι ειλικρινής, σε ενοχλεί πάρα πολύ. Βγήκα με εμπιστοσύνη στην κοινωνία όταν έγινα καλλιτέχνης. Αισθάνομαι ότι πρέπει να σταματήσω να μιλάω. Έχω φέρει μια πέτρα από τον τόπο μου, τη Λευκάδα όποιος θέλει να με πετροβολήσει. Δεν θα κουνηθώ γιατί έχω ακούσει πολύ χειρότερα από αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα θέλησε να φέρει σε δύσκολη θέση την παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη ρωτώντας την τι θα έκανε αν το παιδί της ήταν παχύσαρκο.

– Τι θέλετε να πω, να το πω. Αν το παιδί σου είχε θέμα με παχυσαρκία τι θα του έλεγες Ελένη;

Θα πρόσεχα την υγεία του. Σε σένα σχολιάστηκε το αισθητικό του πράγματος.

– Κάποιοι άνθρωποι μείνανε στο επιφανειακό κομμάτι. Τα σχόλια στις αντροπαρέες δεν είναι καθόλου τιμητικά για αυτές τις κοπέλες. Με στεναχώρησαν κάποιοι δημοσιογράφοι που είπαν ότι το πέτυχα αυτό που ήθελα. Αυτά θέλει να ακούει η μητέρα μου και ο Βασίλης; Αυτό δεν είναι bullying;» ήταν ο διάλογός τους.

Στη συνέχεια ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για μια δύσκολη περίοδο της ζωής του, όπου ήταν υπέρβαρος ενώ έδειξε και σχετικά φωτογραφία.

«Τη φωτογραφία αυτή την είχα θάψει με την ξαδέλφη στο πιο μακρινό μπαούλο, με πληγώνει πάρα πολύ, γιατί βλέπω ένα παιδί το οποίο ήταν πάρα πολύ δυστυχισμένο στα εφηβικά του χρόνια. Αυτό είναι η αρχή του πάχους μου, όταν έφτασα στο απόγειο και είχα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να εγχειριστώ με την σκωληκοειδίτιδα μου, γιατί λιποθυμούσα συνέχεια από τους πόνους, τότε ήρθε ο γιατρός και μου είπε δεν μπορεί να σε βάλω σε χειρουργείο σε αυτά τα κιλά. Μια μέρα βρίσκομαι σε ένα νυχτερινό κέντρο με τους γονείς μου και έπαθα περιτονίτιδα και έπεσα πάνω στο πιάτο. Σώθηκα την τελευταία στιγμή», σημείωσε ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

«Αν η κυρία Μπάρκα πιστεύει ότι έπρεπε να περάσω αυτό επειδή πρέπει να υπάρχει ελευθερία, τι να πω, ας το περάσω. Όσα είπα ήταν μόνο για το θέμα της υγείας», πρόσθεσε, επίσης, ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Δεν είπα τι να κάνουν, είπα εγώ τι νιώθω. Ίσως το ύφος μου είναι ενοχλητικό. Έχουμε την υποχρέωση να ενωθούμε. Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο. Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν, εάν έχω πληγώσει κάποιον, ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Ειλικρινά. Δεν θα ξαναμιλήσω για κανένα θέμα, θα τα αφήνουμε όλα να περνάνε» κατέληξε ο Περικλής Κονδυλάτος.