Είναι γεγονός. Σήμερα, σχεδόν 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο υποφέρουν από δερματικά ζητήματα, είτε πιο ήπια είτε σοβαρά. Από την έλλειψη ύπνου, τη χαμηλή αυτοεκτίμηση, το άγχος και την κοινωνική πίεση μέχρι την απουσία από το σχολείο ή τη δουλειά, μελέτες δείχνουν ότι αυτά τα δερματικά ζητήματα έχουν βαθύτερο αντίκτυπο στη ζωή μας από ό,τι πιστεύαμε και αποτελούν πλέον ένα πραγματικό ζήτημα δημόσιας υγείας

Ως η #1 μάρκα δερμοκαλλυντικών που συνιστούν οι δερματολόγοι σε όλον τον κόσμο2, η La Roche-Posay συνεργάζεται με δερματολόγους πάνω από 40 χρόνια με στόχο να πρωτοπορήσει στην επιστήμη και να βοηθήσει τους ανθρώπους να νικήσουν αυτά τα δερματικά ζητήματα. Σήμερα, είναι ώρα να αναλάβουμε δράση και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο πιο πολύ από ποτέ άλλοτε και να δείξουμε ότι η δερματολογία μπορεί πραγματικά να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων.

Σήμερα, η μάρκα κάνει ένα βήμα ακόμα πιο πέρα, με μια νέα καμπάνια που σκοπό έχει να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση και να αποδώσει φόρο τιμής σε όλες τις γυναίκες και όλους τους άνδρες που δίνουν καθημερινό αγώνα για την υγεία του δέρματός τους. Μέσα από μια ταινία όπου πρωταγωνιστούν πραγματικοί άνθρωποι με πραγματικά δερματικά ζητήματα, αυτή η καμπάνια έχει έναν απλό στόχο: να δώσει φωνή σε όλους όσοι υποφέρουν σιωπηλά, και να τους δείξει ότι δεν είναι μόνοι τους και ότι υπάρχουν δερματολογικές λύσεις που μπορούν να τους αλλάξουν τη ζωή.

3 διαφορετικές γυναίκες μοιράζονται τη δική τους ιστορία

Βασικό κομμάτι της καμπάνιας #SKINISMORETHANSKIN αποτελούν τα SKINSTORIES, όπου  πρωταγωνίστριες είναι 3 γυναίκες από διαφορετικά backgrounds που όμως τις ενώνει κάτι κοινό: έχουν και οι τρείς να μοιραστούν μια ιστορία. 

Η γνωστή ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου, μοιράζεται την προσωπική της ιστορία για την ακμή και εξομολογείται πως την έχει επηρεάσει σε όλους τους τομείς της ζωής της, όμως δεν σταμάτησε ποτέ να διεκδικεί τα όνειρα της. Με τη βοήθεια της La Roche-posay αντιμετωπίζει πλέον την ακμή με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. 

Η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, μοιράζεται την προσωπική της ιστορία με τις αλλεργίες που είχε να αντιμετωπίσει. Η Βασιλική είχε πάντα ευαίσθητο δέρμα με εξάρσεις. Η ευαισθησία της επιδερμίδας της εντάθηκε σημαντικά κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Έχοντας γίνει δύο φορές μαμά, η Βασιλική κατάφερε να περιορίσει τις αλλεργίες, έτσι μπορεί πλέον να απολαμβάνει τις στιγμές με την οικογένειά της, με σύμμαχό της τη La Roche-posay. 

Η δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη μίλησε ανοιχτά για την ιστορία της κόρης της με την ατοπική δερματίτιδα. Η ζωή της οικογένειας άλλαξε πολύ όταν τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν, έτσι η παρουσιάστρια αναζήτησε λύση. Με την καθοδήγηση του γιατρού και την κατάλληλη φροντίδα της La Roche-posay η μικρή κατάφερε να συμφιλιωθεί με την ατοπική δερματίτιδα. Τώρα πια  κοιμάται ξέγνοιαστα, πηγαίνει σχολείο, χαμογελά και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

https://www.youtube.com/watch?v=d4J_eGPeu0w