Για τους επιχειρηματίες της εστίασης, τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς καθώς η πρώτη ΰλη μεταλλάσσεται καθημερινά. Η γαστρονομική εξέλιξη όμως δεν σταματά εκεί καθώς υλικά που ποτέ δεν φανταστήκατε οτι θα μπορούσαν να γίνουν βρώσιμα, αποκτούν περίοπτη θέση στα μενού γνωστών εστιατορίων. H νέα εποχή της εστίασης είναι εδώ και θα ολοκληρωθεί το 2050. Τα φύκια είναι ο νέος χρυσός των εστιατορίων, τα μυρμήγκια αποτελούν πλέον συστατικό αρκετών συνταγών, ενώ μια από τις πιο γνωστές κρέμες γάλακτος είναι φτιαγμένη από προνύμφες μέλισσας.
Τα φύκια είναι το νεο αγροτικό προϊόν
Στα πλαίσια του φαινόμενου του θερμοκηπίου, το κλίμα πλέον αποτελεί αστάθμητο παράγοντα για τους απανταχού καλλιεργητές με αποτέλεσμα να αποτελεί επιτάκτικη ανάγκη η στροφή προς τη θάλασσα. Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr