Τα επεισόδια δεν έλειψαν και χθες το βράδυ από την Αμυγδαλέζα. Περίπου εκατό κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες, που συγκεντρώθηκαν στη λεωφόρο Θρακομακεδόνων (μετά τις διακοπές του Πάσχα) για να διαμαρτυρηθούν για το κέντρο υποδοχής μεταναστών, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, έκλεισαν το δρόμο.

Στην αρχή, όπως λένε οι κάτοικοι, όλα φαίνονταν ότι θα εξελίσσονταν ήρεμα. Γι’ αυτό και άνοιξαν μέσα σε λίγη ώρα το δρόμο. Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ όμως η διαμαρτυρία των κατοίκων πήρε άλλη τροπή. Εκείνοι, έκλεισαν και πάλι το δρόμο στη διασταύρωση των οδών Θρακομακεδόνων με την Καραμανλή και σύμφωνα με την Αστυνομία, άρχισαν να βάζουν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λίγο αργότερα, κάποιοι πέταξαν βόμβα μολότοφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ που είχαν κληθεί στο σημείο, οι οποίες απάντησαν με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.

Πάντως, οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι οι αστυνομικοί τους προκαλούσαν και ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να τους απωθήσουν με περιορισμένη χρήση χημικών προκειμένου να φύγουν από το σημείο και να ανοίξει ο δρόμος.

Δείτε βίντεο από τα χθεσινοβραδινά επεισόδια