Το τμήμα μαγειρικής του ΙΙΕΚ NEW YORK, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με τον διάσημο και πολυβραβευμένο chef Έκτορα Μποτρίνι και κάτοχο του πολυπόθητου αστεριού Michelin. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, 18:00 – 20:00, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 35, ΜΟΣΧΑΤΟ. Το ΙΙΕΚ NEW YORK συνεργάζεται με τα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Optima Gastronomy Lab. Το τμήμα μαγειρικής του ΙΙΕΚ NEW YORK λειτουργεί τα τελευταία 2 χρόνια με απόλυτη επιτυχία και αποσκοπεί στην άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του σε ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΝΥ συνδυάζοντας εργαστηριακή και θεωρητική εκπαίδευση, έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν με τον καλύτερο και πιο εξειδικευμένο τρόπο την ελληνική μαγειρική παράδοση και τη διεθνή κουζίνα, υπό την καθοδήγηση τόσο του κου Μποτρίνι όσο και της υπόλοιπης ομάδας καταξιωμένων σεφ του χώρου. Η εκδήλωση απευθύνεται σε: Επαγγελματίες του χώρου εστίασης, Σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων, Food bloggers και Δημοσιογράφους.
- Δηλώσεις συμμετοχής: www.ieknewyork.gr
- Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2119558198 ή επισκεφθείτε το www.ieknewyork.gr.