Οι ισχυρές εκρήξεις που ακούγονται αυτή τη στιγμή από την αποθήκη πυρομαχικών στη Νέα Αγχίαλο Βόλου έχουν τρομοκρατήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται στη γύρω περιοχή. Οι φλόγες πλησιάζουν σε κατοικημένη περιοχή της Νέας Αγχιάλου, όπου πέντε αεροπλάνα επιχειρούν σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες με πολλά μποφόρ ώστε να σταματήσουν τη φωτιά.

Ένα νεαρό κορίτσι που βρισκόταν κοντά στην περιοχή όπου ακούγονται οι εκρήξεις μίλησε στην κάμερα του δελτίου του Mega. Η κοπέλα ήταν εμφανώς τρομοκρατημένη και με δάκρυα στα μάτια είπε στην ρεπόρτερ: «Έχουμε τρομάξει. Μας έχουν ενημερώσει αλλά δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε. Ακούσαμε πολύ τον θόρυβο, σηκωθήκαμε και φύγαμε άρον – άρον. Έχουμε αφήσει τα πράγματα στο σπίτι και δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν εμπιστεύομαι να μας πάρουν με βάρκες κάτω στον Βόλο. Δεν ξέρω τι θα γίνει».

«Έχουμε έρθει διακοπές σε οικογενειακά πρόσωπα εδώ και τώρα προσπαθούμε να δούμε πως θα φύγουμε όλοι μαζί. Όμως, έχουμε αλλού τα αυτοκίνητα και είναι δύσκολο. Φοβόμαστε πάρα πολύ, προσπαθούμε να πάμε Αθήνα και δεν μας αφήνουν», κατέληξε το ταραγμένο κορίτσι.