Η Έλενα Ράπτη Υπ. Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ,  στην εκπομπή «το πρωινό μου» με τη Φαίη Σκορδά. Συζήτησαν για την πολιτική επικαιρότητα:

  • Η υπόθεση Γεωργούλη βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και κανένα σχόλιο δεν μπορεί να γίνει για την ουσία της. 
  • Οι καταγγελίες είναι εξαιρετικά σοβαρές και αυτό που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα που υφίσταται επιθέσεις έμφυλης βίας είτε στον εργασιακό χώρο είτε στο σπίτι είναι πως πλέον δεν είναι μόνη και δεν πρέπει να ζει μέσα στο φόβο. Η πολιτεία στέκεται δίπλα και στηρίζει κάθε θύμα έμφυλης βίας.
  • Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να πολιτικοποιήσει μια μεμονωμένη υπόθεση ούτε κατά την προανάκριση ούτε εφόσον αυτή επιβεβαιωθεί από τη Δικαιοσύνη. Πολύ απλά διότι μεμονωμένες παραβατικές συμπεριφορές πολιτικών στελεχών δεν χαρακτηρίζουν συνολικά παρατάξεις ή κόμματα.

✏️Φιλοξενήθηκα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ @Skaitv.gr, στην εκπομπή «το πρωινό μου» με τη Φαίη Σκορδά @fayskorda. Συζητήσαμε για την πολιτική επικαιρότητα:• Η υπόθεση Γεωργούλη βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και κανένα σχόλιο δεν μπορεί να γίνει για την ουσία της. • Οι καταγγελίες είναι εξαιρετικά σοβαρές και αυτό που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα που υφίσταται επιθέσεις έμφυλης βίας είτε στον εργασιακό χώρο είτε στο σπίτι είναι πως πλέον δεν είναι μόνη και δεν πρέπει να ζει μέσα στο φόβο. Η πολιτεία στέκεται δίπλα και στηρίζει κάθε θύμα έμφυλης βίας.• Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να πολιτικοποιήσει μια μεμονωμένη υπόθεση ούτε κατά την προανάκριση ούτε εφόσον αυτή επιβεβαιωθεί από τη Δικαιοσύνη. Πολύ απλά διότι μεμονωμένες παραβατικές συμπεριφορές πολιτικών στελεχών δεν χαρακτηρίζουν συνολικά παρατάξεις ή κόμματα.#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών @fayskorda @Skaitv.gr

Posted by Elena Rapti on Wednesday, May 3, 2023