Η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες στην Premier League καθώς σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αγγλίας επικράτησε με 2-0 της Γουλβς μέσα στο «Άνφιλντ». Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν εκ των πρωταγωνιστών καθώς έδωσε την ασίστ για το δεύτερο γκολ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ που πέτυχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ, ένας ποδοσφαιριστής με έντονη κοινωνική δραστηριότητα, φορούσε μαύρο περιβραχιόνιο σε ένδειξη πένθους για τη μεγάλη εθνική τραγωδία που προκλήθηκε από τη σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη.

Λίγη ώρα μετά την εξαιρετική εμφάνισή του, ο Κώστας Τσιμίκας με ανάρτησή του στο Instagram εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

«Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων» έγραψε ο Κώστας Τσιμίκας, προσθέτοντας να αναπαυθούν εν ειρήνη όσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, που επί του παρόντος ξεπερνούν τους 40. Μάλιστα, στην ανάρτησή του απάντησε και ο σύλλογος όπου αγωνίζεται η Λίβερπουλ με μια καρδιά, ενώ με παρόμοιο τρόπο σχολίασαν και πολλοί από τους συμπαίκτες του στους «κόκκινους».

https://www.youtube.com/watch?v=IjHAG463flM